top of page
vigdis30

Lyst til å ta del i vårt maritime verfts-eventyr?





Å jobbe på Viknaslipen gir deg muligheter til en spennende karrierevei med varierte oppgaver.

I Hansvika jobber vi med produksjon, reparasjon og vedlikehold av skip og maritime strukturer. Vi er også opptatt av å være en del av bærekraftige iniativer innenfor vår industri. Vi fokuserer på bærekraft og tar vare på miljøet ved å implementere grønne praksiser i produksjonen og ikke minst i å tilby alternative fremdriftsmidler som skal være enkle å drifte og vedlikeholde for kundene våre.


På Viknaslipen er arbeidsdagen variert, det innebærer å jobbe med små og store skipskomponenter og komplekse maskiner. For å sikre fungerende produksjon er det viktig å være nøyaktig, ha noe teknisk kunnskap og være villig til å lære og tilpasse seg nye arbeidssituasjoner raskt ved behov.


Viknaslipen AS holder til i Hansvikvågveien 17, som er 5 km utenfor Rørvik Sentrum. Vi er 25 ansatte som er organisert i 2 team, mekanisk og aluminium.

Administrasjonen består av 2 prosjektledere, 1 innkjøpsansvarlig, HR-leder og Daglig leder.

Arbeidsdagen varer fra 07-15.


Vi søker etter industrimekaniker, industrirørlegger, platearbeider, sveiser og

snekker/innreder til våre team- oppdragsmengden tilsier at vi trenger flere hender. Og om du skulle være nysgjerrig nøl ikke med å ta kontakt- vi tar gjerne en uformell prat over en kaffekopp. For det er litt kjennetegnet vårt- vi ser hverandre, har sterkt fokus på arbeidsmiljø og strekker oss langt for å sikre gode og forutsigbare arbeidsdager for våre arbeidstakere.


Einar (daglig leder) tlf 97 99 0000 einar@viknaslipen.no

Vigdis (HR-leder) tlf 906 26 999 vigdis@viknaslipen.no

- Vi gleder oss til å høre fra deg.






留言


bottom of page